Teamfoto DA.Installatietechniek
Sanitaire voorzieningen Wij staan in Leiden voor u klaar!
Een Loodgieter
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging Den Haag

Sanitaire voorzieningen

De sanitaire voorzieningen thuis zijn misschien wel de belangrijkste aspecten van modern wooncomfort. Vertrouw op de expertise van DA.Installatietechniek als het gaat om sanitair in Leiden. Vertrouw alle werkzaamheden aan uw voorzieningen dus met een gerust hart aan ons toe.

Wat valt onder sanitaire voorzieningen?

Het sanitair in uw woning omvat onder andere de douche, bad, wasbak en toilet, oftewel alle watergerelateerde voorzieningen in uw badkamer, slaapkamer en toilet. Je kunt denken aan de douche, het bad, de wastafel en het toilet. Gemiddeld spenderen we ongeveer een jaar van ons leven op het toilet.

We kunnen pas echt de cruciale rol van sanitair in ons leven begrijpen als we bedenken dat we dagelijks gebruik maken van de douche, wassen en andere activiteiten. Bij DA.Installatietechniek weten we als geen ander dat comfortabele en goed werkende voorzieningen van enorm belang zijn. Wij zijn gespecialiseerd in sanitair en staan altijd voor u klaar om te helpen!

Werkzaamheden aan de sanitaire voorzieningen
Voor al uw sanitair klussen in Leiden kunt u terecht bij de loodgieters van DA.Installatietechniek.

Wat kan DA.Installatietechniek voor u betekenen?

Onze loodgieters hebben ruime ervaring in het plaatsen en onderhouden van sanitair. Van reparaties tot volledige renovaties, niets is ons te gek. Als u meer informatie nodig heeft, kunt u terecht op een van de volgende pagina's:

DA.Installatietechniek staat voor u klaar in Leiden
Over ons

Heb je een loodgieter nodig in zuid-holland? DA.installatietechniek staat voor je klaar om een breed scala aan loodgietersklussen uit te voeren. Of het nu gaat om het installeren of vervangen van een... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5056

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over DA.Installatietechniek

Heb je een loodgieter nodig in zuid-holland? DA.installatietechniek staat voor je klaar om een breed scala aan loodgietersklussen uit te voeren. Of het nu gaat om het installeren of vervangen van een CV-ketel, het verplaatsen of vervangen van waterleidingen en riolering, het plaatsen of renoveren van een badkamer, het installeren of vervangen van vloerverwarming, of het ontstoppen of reinigen van riolering en afvoer, wij bieden diverse diensten aan. We zijn trots op het vakmanschap dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.