Teamfoto DA.Installatietechniek
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging Den Haag

Bad plaatsen Leiden

Met een bad in uw badkamer creëert u de ultieme plek om te ontspannen. Is uw badkamer toe aan vernieuwing en wilt u graag genieten van een comfortabele badkuip in Leiden? Als u nog geen bad heeft of als uw badkamer behoefte heeft aan een nieuw en moderner ontwerp, dan zijn wij er om u te helpen.

De badkamerspecialisten van DA.Installatietechniek zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt. Onze taak is om u te begeleiden naar het beste bad voor uw badkamer en uw specifieke voorkeuren. Van een luxueus bubbelbad of jacuzzi tot een knus groot ligbad zonder franjes.

Bad vervangen Leiden

Het vervangen van een bad kan een complex karwei zijn. Welke soort baden kunnen op dezelfde plek worden geïnstalleerd? Moeten er ook leidingen worden verlegd? U kunt vertrouwen op onze loodgieters die graag naar Leiden komen voor een situatieopname en om u te informeren over de mogelijkheden.

Wij staan voor u klaar om al uw zorgen uit handen te nemen en professioneel uw bad te vervangen. Bel ons op 070 207 5056 of vul het contactformulier in om ons te bereiken. Wij zullen zo snel als het kan bij u langskomen om alles tot in de kleinste details door te nemen.

Mogelijkheden bad plaatsen in Leiden

In de laatste jaren is de keuze in baden exorbitant toegenomen. Er zijn diverse varianten beschikbaar met verschillende vormen, maten en functionaliteiten. Onze loodgieters bij DA.Installatietechniek zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en staan klaar om u te adviseren bij het maken van een weloverwogen keuze.

Soorten baden

Het is cruciaal om te weten welk soort bad en welke afmetingen geschikt zijn voor uw badkamer. Wilt u graag een ronde badkuip of prefereert u toch een langwerpige variant? Bent u op zoek naar een bad dat vrijstaand is of overweegt u een bad-douche combinatie?

Als uw badkamer niet zo groot is, kunt u overwegen om een bad-douche combinatie te nemen. Dit bespaart ruimte. Het comfort in de badkuip moet altijd voorop staan. Laat u dus goed informeren over de verschillende mogelijkheden.

Een hoekbad is ideaal voor kleine badkamers waar ruimte schaars is. Ook baden met ingewikkelde hoeken kunnen perfect op maat worden gemaakt voor badkamers. Als u extra ruimte wilt hebben, dan kunnen zowel ligbaden als hoekbaden en bad-douche combinaties ingebouwd worden om ruimte te besparen.

Wilt u genieten van een luxueuze en verfijnde badkamer? Dan is een vrijstaand bad de meest verkozen optie. Er is een ruime selectie aan baden in verschillende vormen en maten. Het is daarom van groot belang om een duidelijk idee te hebben van hoe u de badkamer wilt inrichten voordat u besluit om een bad te laten installeren.

Functionaliteiten en extra's

Welke soort bad u ook kiest en hoe groot het ook is, er zijn talloze functies en extra's beschikbaar. Voor de boekenliefhebbers die graag een boek lezen in bad, is een boekenplankje dat beschermd is tegen spetters onmisbaar. Afhankelijk van uw budget is alles mogelijk.

Heeft u interesse in een bad dat tevens gebruikt kan worden als bubbelbad of jacuzzi? Dat behoort zeker tot de opties! Onze professionals zijn goed bekend met allerlei soorten baden in Leiden. Als u uw wensen wilt delen, vul dan het contactformulier in of bel ons op 070 207 5056 om op uw gemak de verschillende mogelijkheden te bespreken.


DA.Installatietechniek staat voor u klaar in Leiden
Over ons

Heb je een loodgieter nodig in zuid-holland? DA.installatietechniek staat voor je klaar om een breed scala aan loodgietersklussen uit te voeren. Of het nu gaat om het installeren of vervangen van een... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5056

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor bad plaatsen?

Over DA.Installatietechniek

Heb je een loodgieter nodig in zuid-holland? DA.installatietechniek staat voor je klaar om een breed scala aan loodgietersklussen uit te voeren. Of het nu gaat om het installeren of vervangen van een CV-ketel, het verplaatsen of vervangen van waterleidingen en riolering, het plaatsen of renoveren van een badkamer, het installeren of vervangen van vloerverwarming, of het ontstoppen of reinigen van riolering en afvoer, wij bieden diverse diensten aan. We zijn trots op het vakmanschap dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.


Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,InstallQ,Erkend leerbedrijf,STEK-certificering,DUBO Keur,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter