Teamfoto DA.Installatietechniek
Lekkage meterkast Leiden Wij staan in Leiden voor u klaar!
Een Loodgieter
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging Den Haag

Lekkage meterkast Leiden

In het geval van een lekkage in de meterkast kunnen er vervelende en gevaarlijke situaties ontstaan. Als er water in de meterkast terechtkomt, kan dit leiden tot kortsluiting en stroomuitval en het kan zelfs gevaarlijke situaties veroorzaken. Een meterkast-lekkage kan het beste zo spoedig mogelijk door een professional worden verholpen.

Er zijn meerdere symptomen waaraan u kunt zien dat er een lek in de meterkast zit. Het feit dat er water op de vloer, de muren of zelfs in de groepenkast te zien is, kan betekenen dat er sprake is van een lekkage in de meterkast. Daarbij kan kortsluiting erop wijzen dat er sprake is van een lekkage in de meterkast, maar dit is niet altijd zo.

Water in de meterkast – wat nu?

Probeer niet zelf de lekkage in de meterkast te repareren. In geval van een lekkage krijgt het water elektrische lading, wat kan leiden tot brandgevaar. Bij een lekkage in de meterkast is het noodzakelijk om direct DA.Installatietechniek te bellen, wij staan altijd voor u klaar.

Om het probleem van de lekkage in de meterkast blijvend te verhelpen, moet eerst de oorzaak worden gevonden. Het is van groot belang om het probleem blijvend te verhelpen. Komt er regenwater naar binnen lekken of is er lekkage bij de buren?

Wanneer de oorzaak bekend is, kunnen de vakmannen van DA.Installatietechniek meteen overgaan tot het oplossen van dit probleem. Het heeft immers geen zin om de schade te repareren als het water nog steeds naar binnen stroomt. Tot slot is het cruciaal om een deskundige elektricien in te schakelen om de stroom te laten herstellen.

Snel een lekkage specialist in Leiden

Is er sprake van een lekkage in de elektriciteitsmeter van uw woning in Leiden? U mag rekenen op een snelle service van DA.Installatietechniek. Bij ons kunt u rekenen op een snelle reactie van onze loodgieters om het probleem te verhelpen.

Voor advies of om ons in te schakelen kunt u altijd contact opnemen via 070 207 5056. Met onze jaren aan ervaring hebben we daarnaast ook een breed netwerk opgebouwd in de elektriciens en lekdetectie sector. Voor een betrouwbare elektricien of lekdetectiespecialist kunt u tevens telefonisch contact opnemen met 0800-5663443.

Hevige lekkage in een woning
Onze loodgieters komen direct voor u in actie bij lekkage.

Veel gestelde vragen over lekkage in meterkast in Leiden

Wat is de prijs voor het verhelpen van een lek?

De kosten voor het oplossen van een lekkage variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie en omvang van de lekkage, het type materiaal dat wordt aangetast, en de benodigde reparatiewerkzaamheden. Het is belangrijk om een professionele loodgieter of aannemer in te schakelen om de lekkage te controleren en een accurate schatting te maken.

Wat moet er gedaan worden in geval van een ernstige lekkage?

In gevallen van extreme lekkage is het cruciaal om snel en doeltreffend te handelen om verdere schade te beperken, daarom moet als eerste de hoofdkraan van het gebouw afgesloten worden. Daarnaast moet in geval van een hevige lekkage de elektriciteit uitgeschakeld worden als er stroompunten in de buurt zijn, waardevolle spullen verplaatst worden en zo spoedig mogelijk een loodgieter ingeschakeld worden.

Kan een loodgieter de bron van een lek achterhalen?

Ja, een loodgieter is gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van lekkages. Wacht daarom niet te lang met het inschakelen van een loodgieter bij een lekkage. Loodgieters zijn bekend met het detecteren en verhelpen van lekkages dankzij hun kennis, ervaring en gereedschappen.

DA.Installatietechniek staat voor u klaar in Leiden
Over ons

Heb je een loodgieter nodig in zuid-holland? DA.installatietechniek staat voor je klaar om een breed scala aan loodgietersklussen uit te voeren. Of het nu gaat om het installeren of vervangen van een... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5056

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over DA.Installatietechniek

Heb je een loodgieter nodig in zuid-holland? DA.installatietechniek staat voor je klaar om een breed scala aan loodgietersklussen uit te voeren. Of het nu gaat om het installeren of vervangen van een CV-ketel, het verplaatsen of vervangen van waterleidingen en riolering, het plaatsen of renoveren van een badkamer, het installeren of vervangen van vloerverwarming, of het ontstoppen of reinigen van riolering en afvoer, wij bieden diverse diensten aan. We zijn trots op het vakmanschap dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.