Teamfoto DA.Installatietechniek
Lekkage verhelpen in Leiden Wij staan in Leiden voor u klaar!
Een Loodgieter
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging Den Haag

Lekkage verhelpen in Leiden

Het oplossen van lekkage in Leiden is essentieel om verdere schade te voorkomen. Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in het repareren en vervangen van leidingwerk, zodat u kunt rekenen op een professionele oplossing. Bij DA.Installatietechniek hebben we de kennis en vaardigheden om al het leidingwerk te herstellen en te vernieuwen.

Het onderscheid tussen zichtbare lekkages en verborgen lekkages is van groot belang. Het is essentieel om dit onderscheid te maken om extra schade te voorkomen en de lekkage te verhelpen. DA.Installatietechniek is ook met spoed te bereiken voor advies en de juiste oplossing!

Zichtbare lekkages

Het is vaak makkelijk te zien waar een lekkage vandaan komt, bijvoorbeeld wanneer er water uit een leiding of afvoer lekt. Indien er een duidelijke lekkage is uit een zichtbare leiding of afvoer, zorgen onze loodgieters van DA.Installatietechniek voor een snelle en professionele oplossing. In zulke situaties kunnen onze loodgieters van DA.Installatietechniek direct de lekkage voor u verhelpen.

Onze loodgieters hebben ruime ervaring met het verhelpen en oplossen van lekkages in Leiden. Met hun deskundigheid kunnen zij snel de oorzaak van de lekkage achterhalen en de benodigde reparaties uitvoeren. Wanneer wij een melding ontvangen, staan wij direct voor u klaar om noodreparaties uit te voeren en de schade te beperken. Pak de telefoon en bel 070 207 5056 om direct een afspraak in te plannen.

Hevige lekkage in een woning
Onze loodgieters komen direct voor u in actie bij lekkage.

Verborgen lekkages

Soms is het lastig om met het blote oog de bron van een lekkage te vinden. Soms blijft de watermeter lopen, maar kan de lekkage niet gevonden worden. Het is niet altijd het geval dat een vochtplek in de muur of het plafond de daadwerkelijke locatie van de lekkage aangeeft.

Deze zogenaamde ‘verborgen lekkages’ zijn ook door onze loodgieters niet makkelijk te lokaliseren. Opsporen van lekkages zonder speciale lekdetectie-apparatuur leidt meestal tot veel hak- en breekwerk. We snappen dat dit niet gewenst is!

Om dit soort problemen aan te pakken, werken wij samen met betrouwbare lekdetectiebedrijven in Leiden. Bel naar 0800-5663443 om in contact te komen en het hak- en breekwerk te verminderen. Heeft u te maken met lekkages in Leiden? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0800-5663443.

DA.Installatietechniek staat voor u klaar in Leiden
Over ons

Heb je een loodgieter nodig in zuid-holland? DA.installatietechniek staat voor je klaar om een breed scala aan loodgietersklussen uit te voeren. Of het nu gaat om het installeren of vervangen van een... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5056

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over DA.Installatietechniek

Heb je een loodgieter nodig in zuid-holland? DA.installatietechniek staat voor je klaar om een breed scala aan loodgietersklussen uit te voeren. Of het nu gaat om het installeren of vervangen van een CV-ketel, het verplaatsen of vervangen van waterleidingen en riolering, het plaatsen of renoveren van een badkamer, het installeren of vervangen van vloerverwarming, of het ontstoppen of reinigen van riolering en afvoer, wij bieden diverse diensten aan. We zijn trots op het vakmanschap dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.