Teamfoto DA.Installatietechniek
Afvoer lekkage in Leiden Wij staan in Leiden voor u klaar!
Een Loodgieter
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging Den Haag

Afvoer lekkage in Leiden

Lekkend water kan niet alleen zorgen voor nare geurtjes en lelijke plekken. Ruikt u iets vreemds? Denkt u dat er een lekkage is in uw afvoer? Heeft u een vreemde geur gedetecteerd en vermoedt u een lek in de leiding?

Aarzel niet en bel onze professionele loodgieters van DA.Installatietechniek direct. Onze ervaren loodgieters zijn telefonisch te bereiken via 070 207 5056. Voel u vrij om te bellen en wij zullen snel ter plaatse zijn voor een inspectie van de afvoer.

Het is natuurlijk mogelijk om zelf te proberen het probleem op te lossen, maar dan rijst de vraag waar u het beste kunt beginnen. Bij een lekkage in uw afvoer is het vaak lastig te bepalen waar het probleem precies zit. U wilt natuurlijk niet onnodig slopen zonder zekerheid over de juiste plek. Met de assistentie van een ervaren en professionele loodgieter hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u mogelijk ook onnodige kosten voorkomen.

Onze professionele hulp is beschikbaar in Leiden en omgeving om u te helpen bij het oplossen van dit probleem. Met onze uitgebreide ervaring in het helpen van klanten, kunnen we snel en efficiënt te werk gaan. Onze werkwijze is om eerst de situatie te inspecteren voordat we aan de slag gaan, zodat we nooit direct met breken beginnen.

Een goed begin is namelijk het halve werk! Begin op de juiste manier en op tijd door DA.Installatietechniek in te schakelen voor het oplossen van uw lekkage. Minimaliseer de impact op uw tijd, inspanning, kosten en onnodige schade door ons in te schakelen.

Hevige lekkage in een woning
Onze loodgieters komen direct voor u in actie bij lekkage.

Oorzaken van lekkage in uw afvoer

Indien uw leidingenstelsel verouderd is of als u uw afvoer niet op de juiste manier gebruikt, kan er een lekkage ontstaan. Doordat er dagelijks etensresten, zeep- en tandpastaresten en overige zaken mee spoelen door de wasbak is de kans groot dat er een verstopping ontstaat na verloop van tijd. Door deze drukverhoging kan er mogelijk een lekkage ontstaan in uw afvoer.

Wilt u snel geholpen worden bij dit probleem in Leiden? Bel dan de vakmannen van DA.Installatietechniek op 070 207 5056 of neem contact op via het contactformulier. Onze vakbekwame loodgieters zijn er om u van dienst te zijn!

Veel gestelde vragen over afvoer lekkage in Leiden

Wat zijn de tarieven voor het oplossen van een lekkage?

Verschillende factoren, zoals de locatie en omvang van de lekkage, het type materiaal dat wordt aangetast en de reparatiewerkzaamheden die nodig zijn, bepalen de kosten voor het oplossen van een lekkage. Een professionele loodgieter of aannemer inschakelen is van groot belang om de lekkage te inspecteren en een nauwkeurige schatting te kunnen maken.

Wat moet je doen als er sprake is van een extreme lekage?

Als er sprake is van een extreme lekage is het van groot belang om snel en effectief te reageren om verdere schade te voorkomen, draai daarom als eerste de waterkraan van het gebouw dicht. Daarnaast is het verstandig om, als er elektriciteitsaansluitingen in de buurt zijn, de stroom uit te schakelen, kostbare spullen te verplaatsen en zo snel mogelijk een loodgieter in te schakelen.

Wordt een lek opsporen gedaan door een loodgieter?

Wanneer u een lekkage heeft, is het verstandig om een loodgieter te bellen. Zij hebben de kennis en tools om lekkages op te sporen en te repareren. Het opsporen en verhelpen van lekkages is een vak apart, waarvan loodgieters de professionals zijn. Zij weten hoe ze de bron van een lekkage kunnen identificeren en deze effectief kunnen verhelpen.

DA.Installatietechniek staat voor u klaar in Leiden
Over ons

Heb je een loodgieter nodig in zuid-holland? DA.installatietechniek staat voor je klaar om een breed scala aan loodgietersklussen uit te voeren. Of het nu gaat om het installeren of vervangen van een... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5056

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over DA.Installatietechniek

Heb je een loodgieter nodig in zuid-holland? DA.installatietechniek staat voor je klaar om een breed scala aan loodgietersklussen uit te voeren. Of het nu gaat om het installeren of vervangen van een CV-ketel, het verplaatsen of vervangen van waterleidingen en riolering, het plaatsen of renoveren van een badkamer, het installeren of vervangen van vloerverwarming, of het ontstoppen of reinigen van riolering en afvoer, wij bieden diverse diensten aan. We zijn trots op het vakmanschap dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.