Verstopte riolering in Leiden?

Bijna geen probleem is vervelender dan een verstopte riolering, zeker als dit betekent dat u uw sanitaire voorzieningen niet meer kunt gebruiken. Kunt u uw toilet niet meer doorspoelen? Of blijft het vuile water in uw gootsteen staan? Aarzel in Leiden dan niet om ons in te schakelen, DA.Installatietechniek is gespecialiseerd in het herstellen van rioolproblemen.

Voor het verhelpen van verstoppingen gebruiken onze vakmannen hoge waterdruk, waarmee de blokkade wordt losgespoten. Ook maken we gebruik van een mechanische freesmachine, waarmee de rioolbuis beetje bij beetje wordt schoongefreesd tot zijn oorspronkelijke diameter. Onze klus is pas geklaard als uw riolering weer perfect werkzaam is!

Herstel lekkende riolering

In bepaalde gevallen wordt bij een rioolverstopping de druk op de rioolbuis zo groot, dat deze gaat scheuren en lekkage veroorzaakt. Er is in de meeste gevallen dan ook sprake van stankoverlast. Is dit bij u het geval? Dan verhelpen wij uiteraard niet alleen de verstopping, maar lossen we ook de lekkage op. We maken hiervoor gebruik van een kleine rioolcamera, waarmee we heel nauwkeurig de binnenkant van het riool kunnen bekijken. We zien dan algauw waar de verstopping (en eventueel het lek) zich bevindt.