Badkamerlekkage in Leiden?

Een plek in uw woning waar veel leidingen samenkomen is de badkamer. De kans dat er in uw badkamer lekkage ontstaat is dan ook vele malen groter dan op iedere andere plek in uw woning. De lekkage kan variëren van een druppende kraan tot een compleet natte vloer na het gebruiken van bad of douche. Hoe erg het probleem ook is, in Leiden en omgeving zorgt DA.Installatietechniek ervoor dat u snel van de lekkage in uw badkamer bent verlost.

Uw sanitair snel weer perfect werkend

Als u onze hulp inschakelt sturen wij zo snel mogelijk een ervaren vakman naar u toe, die de situatie in uw badkamer komt bekijken. Wij zien vaak in één oogopslag hoe het leidingwerk loopt en merken zwakke plekken of lekkages al snel op. Met het juiste gereedschap gaan wij vervolgens aan de slag om het lek zo snel mogelijk te dichten. We gebruiken moderne technieken en zorgen ervoor dat onze oplossing ook blijvend is.

In de meeste gevallen is er bij badkamerlekkage sprake van een verkeerde aansluiting van bepaalde leidingen. Ook een afvoer- of rioolverstopping kan leiden tot een lek. Wat de oorzaak ook is, in Leiden verlossen wij u snel van het probleem.