Wat te doen bij waterlekkage in Leiden?

Door uw gehele woning wordt water vervoerd via een ingewikkeld leidingnetwerk van water- en afvoerleidingen. Als er ergens in een leiding een lek ontstaat, zullen er na verloop van tijd vochtplekken ontstaan ergens op de muur of op het plafond. Het lek zit echter zelden precies op deze plek! Daarom is het belangrijk om een specialist in te schakelen die de precieze oorsprong van het lek opspoort en de schade herstelt. In de regio Leiden kunt u hiervoor een beroep doen op de experts van DA.Installatietechniek!

Onze vakmannen weten als geen ander dat waterlekkage uw woning ernstig kan beschadigen. Daarom zorgen we ervoor dat er altijd zo snel mogelijk een specialist van ons bedrijf naar u toe komt om het probleem te bekijken en om te zorgen voor een snelle, blijvende oplossing. Wij hebben veel ervaring met het herstellen van waterlekkage en draaien onze hand hier dus niet voor om!

Uitstekende service

Wij zijn niet alleen uw specialist op het gebied van centrale verwarming, ook voor loodgieterswerk en vakkundig lekkageherstel schakelt u onze vakmannen in. Dag en nacht staan wij in Leiden en omgeving voor u klaar, waterlekkage ontstaat immers zelden op een geschikt tijdstip. Onze professionele vakmannen werken uitsluitend met de beste materialen en passen de nieuwste technieken toe. Wij beschikken over alle benodigde kennis en ervaring om uw probleem te verhelpen. Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één: ons werk is pas Voltooid als alles perfect naar wensen werkt en u als klant tevreden ermee bent.