Stankoverlast in Leiden

Heeft u in uw woning steeds vaker last van een vieze rioollucht, en helpt niets om de stank weg te krijgen? Stankoverlast is helaas een bekend probleem, dat vaak wordt veroorzaakt door een kleine rioolbreuk. Een rioolbuis is gescheurd, bijvoorbeeld door een verzakking van de grond, een boomwortel die door de buis is gaan groeien of een te grote druk door bijvoorbeeld een verstopping. De rioolbuis scheurt en vies slib druppelt uit de buis: met stankoverlast als gevolg.

Ervaren rioolspecialisten

Woont u in de regio Leiden? Dan belt u DA.Installatietechniek voor het verhelpen van het stankprobleem. Onze ervaren rioolspecialisten sporen een eventueel lek snel op, vaak met behulp van een speciale rioolcamera waarmee we het leidingwerk van binnenuit kunnen bekijken. We gebruiken de meest moderne materialen en technieken om het probleem met zo min mogelijk schade te verhelpen, uw riolering zal snel weer perfect werken. En u bent van de stank verlost!

Stankoverlast in Leiden of omgeving? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor advies, of om een afspraak te maken. Wij staan u graag te woord! Ook bij spoed kunt u een beroep op ons doen, wij staan dag en nacht voor u klaar. 365 dagen per jaar!